De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (2024)

De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (1)

Trouwens, de ijsberen doen de "tentoonstelling" zelf door te duiken door een groot zwembad, waardoor een glazen bezoekerstunnel leidt. Je kunt nergens ter wereld dichter bij de ijsbeer komen. Hoewel gescheiden door een dikke plak, ontwikkelt zich een charmant spel tussen mens en dier. Een spel dat beide partijen lijkt te verrukken. Omdat de witte reuzen duidelijk plezier hebben.

Zin in nog meer dieren van het Noordpoolgebied? Geen probleem De Assiniboine Park Zoo trekt aan met poolvossen, zeehonden, rendieren, adelaars, wolven, Przewalski-wilde paarden en de meest gracieuze van allemaal: sneeuwuilen.

  • Adres: 2595 Roblin Boulevard, Winnipeg, Canada
  • Openingstijden: dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur
  • Toegang: volwassenen: CA $ 20,50; Senioren: CA $ 17,75; Studenten: CA $ 17,75;
    CA $ 17,75; Kinderen (3 – 12 jaar): CA $ 11,25; Jonger dan 3 jaar: gratis
  • Website ➜ Assiniboine Park Zoo

10e arrondissem*nt Saint-Boniface

Zin in een kleine wandeling door Winnipeg? Dan wordt het aanbevolen door het Museum voor de Rechten van de Mens op de Provencher-brug aan de andere kant van de rivier in Franse wijk St. Boniface wandelen. Afgezien van talloze winkels langs de hoofdweg is een reis naar het prachtige de moeite waard Kathedraal van Saint Boniface inclusief aangrenzende begraafplaats. Overigens ligt hier niet minder dan Louis Riel, de oprichter van Manitoba, begraven.

De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (2)

Onze tip voor fotografen: Aan de overkant van de straat van de kathedraal van Saint Boniface is de beste fotoplek voor de Provencher-brug, de Rode Rivier en het Mensenrechtenmuseum.

11. Thermëa door Nordik Spa-Nature

Het beste idee ooit voor een beetje ontspanning na het bezoeken van bezienswaardigheden is dat Thermëa van Nordik Spa-Nature, Klinkt een beetje chique, maar in werkelijkheid is het een echt solide spa met een grote buitenruimte, die u uitnodigt om te ontspannen, vooral in de winter.

De Scandinavian Spa Thermëa ligt in een bosrijke omgeving op 20 minuten van het centrum van Winnipeg en biedt een verscheidenheid aan warme en koude zwembaden, evenals verschillende sauna's en stoombaden. Bovenal is het traditionele Finse infuusritueel te zien, zelfs als de Canadezen eraan wennen met iets dat lijkt op Amerikaanse pop.

Restaurant tip: Het eten in het restaurant is goed en stevig van hamburger tot lamsschenkel. Neem badpakken en slippers mee. Badjassen zijn beschikbaar voor $ 12 op de site.

  • Adres: 775 Crescent Dr, Winnipeg, Canada
  • Openingstijden: dagelijks geopend van 09:00 tot 22:00 uur
  • Toegang: de Thermal Experience kost CA $ 58
  • Website ➜ Thermëa van Nordik Spa-Nature

12e brouwerijtour: Nonsuch-brouwerij

Winnipeg zou Winnipeg niet zijn als er niet minstens een goede bierbar was. (Hint: er zijn er meerdere!) Waarschijnlijk is de beste ervaring een brouwerijtour Nonsuch – La Brasserie Brewing Co.

Met de zin "Onze focus ligt verder dan de fles", begeleiden de toegewijde jonge brouwers het hele bierbrouwproces van gisting tot het etiket. Natuurlijk probeer je dit slokje voor slokje van alle soorten bieren en natuurlijk eindigt de tour ook met een fatsoenlijk formaat bier in de tapruimte (7 op tap) direct vanuit de bar. En trouwens, dat wordt meestal goed bezocht. De jonge brouwerij heeft een chique logo en een even chique website. Daar kun je hicks tegen zeggen.

  • Adres: 125 Pacific Avenue, Winnipeg, Canada
  • Openingstijden: dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00 uur
  • Toegang: gratis naar de gelagkamer. Rondleidingen kunnen worden aangevraagd.
  • Website ➜ Nonsuch – La Brasserie Brewing Co.

13. Kano-kamperen in het provinciale park van Nopiming

Genoeg met het (grote) stadsleven! Waarom ga je naar Canada, toch? Juist, voor de natuur. En er is genoeg in Winnipeg, de hoofdstad van Manitoba.

Wat dacht u van een kampeertocht midden in de wildernis? Voor bruine beren, wolven en bevers? De touroperator Twin River Travel biedt meerdere dagen aan Kampeerreizen vanuit Winnipeg out.De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (3)De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (4)

Onze tour tip: De Seagrim Lakes Tour. Het is een eenvoudige introductie tot de wereld van kano kamperen en leidt naar een keten van kleine ongerepte meren Nopiming Park, Dit is een volledig afgelegen gebied dat het best bekend staat om zijn rendierpopulatie. Maar ook gewoon als een plek waar je ver van de ontvangst van mobiele telefoons kunt gaan. Terug naar nul.

Alle reistips voor Winnipeg

Winnipeg Canada Hotels & Accommodaties

Onze selectie van mooie en goed gelegen hotels

Airbnb in Winnipeg

Een andere optie om in Winnipeg te blijven is Airbnbs. Ze zijn overal in de stad beschikbaar en in het Exchange District zit je midden in de dingen. En het beste van alles: u kunt ons bereiken via onze link Veilig 34 Euro AirBnB-reiskrediet,

Winnipeg Restaurant Tips

Noord-Amerika kan toch alleen maar fast food? Van vanwege. Winnipeg bewijst het tegenovergestelde, omdat The Peg verrast met een opmerkelijke mix van bescheiden cafés, lokale pubs met huisgemaakt eten en chique restaurants die een frisse bries brengen voor traditionele gerechten. Sommigen versieren zichzelf al met de titel van de beste restaurants in Canada. Chapeau!De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (5)

Hier zijn onze aanbevelingen voor restaurants in Winnipeg:

  • Deer + Almond: Homestyle koken in een warme, jonge sfeer. De naam is Instagramwaardig!
  • Clementine: Winnipeg's heetste ontbijt en brunch hotspot in het hart van het Exchange District en een regelmatige winnaar van 'Canada's Best Restaurant'.
  • Passero: het nieuwste lid van Air Canada van Best New Restaurants in Canada, enRoute Magazine biedt moderne Italiaanse gerechten – en een uiterst ongedwongen sfeer met een open keuken.
  • The King's Head Pub: beroemde pub in Winnipeg met geweldige zitplaatsen buiten in het midden van het historische Exchange District in de zomer. Goed om mensen te zien!
  • Nonsuch Brewhouse: Hippe-brouwerij met een zeer sfeervolle gelagkamer, 7 biertjes uit het vat en goede brouwerijtours.
  • Le Garage: Hier is de beste poutine in Winnipeg. Wat vraagt ​​Poutine je nu? Het bestaat uit frites, kaaskwark en geroosterde jus die erover wordt gegoten. De poutine in Le Garage smaakt hemels!
  • Jenna Rae Cakes: De boetiekbakkerij verkoopt legendarische macarons, waanzinnig zoete biscuitbroodjes en eetbaar koekjesdeeg. En het beste van alles: Jenna is een autodidactische taartontwerper – Hipster hat off!
  • Chaeban Ice Cream: een van de meest trendy ijssalons van de stad – een Libanese kaasmaker biedt verleidelijke ijscreaties op een hippe locatie. Ook populair bij de inwoners van ijssalon Winnipeg is de BDI (Bridge Drive-In).
  • Fools + Horses Coffee Company: biedt een geweldig espressomenu op twee locaties (Broadway & The Forks).
  • NUBERGER: Vermoedelijk de beste burger in de stad met eenvoudige maar funky burgervariaties. Wij vinden: te zien!
  • Cibo Waterfront Café: van ontbijt tot diner tot bier op het terras. Het Cibo heeft een rustige locatie, direct aan het Mere Boutique Hotel en aan het water.
  • Johnny G's Restaurant & Bar: eenvoudige pub-stijl pub-eten en pub-bier.
  • Hermanos South American Steakhouse: steaks en meer in de koele ambiance van historische bakstenen gebouwen.
  • Fergie's Fish 'n Chips: Heet, vettig en mangy zijn de enorme zakken van Fergie. De meestal lange wachtrij spreekt boekdelen.
  • The Park Café: goede start voor een dag in de Assiniboine Park Zoo. Er zijn voornamelijk eiergerechten voor het ontbijt, maar voldoende. Egg Benedict in alle mogelijke variaties.

Naar Winnipeg reizen

De meeste vluchten vanuit Duitsland gaan via Toronto of Montreal naar Winnipeg, zowel met Lufthansa als met Air Canada. de Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport ligt zeven kilometer van het centrum van Winnipeg.

Interessant voor iedereen in het oosten van Duitsland, de verbinding van Air Canada Rouge om van Berlijn naar Toronto te zijn.

Canada binnenkomst & visum

In Canada kunnen Duitse burgers en EU-burgers zonder visum Duitsland binnenkomen. Het enige dat u nodig hebt is Electronic Travel Authorization (eTA).

Wat is de eTA?

  • De eTA is een elektronische reisvergunning, geen visum
    Noodzakelijk voor binnenkomst per vliegtuig
    Duur: maximaal zes maanden voor een periode van maximaal vijf jaar of tot het verstrijken van het paspoort
    Meervoudig opnieuw invoeren is mogelijk
    Kosten: 7 CA $ (ongeveer 4,50 euro)

Wat heb je nodig voor de eTA-applicatie?

  • Geldig paspoort
    Creditcard of bankpas (Visa, MasterCard, American Express, Visa Debit etc.)

Waar haal je de eTA voor Canada?

De eTA wordt online aangevraagd en de bevestiging wordt meestal direct daarna per e-mail verzonden ➜ Direct naar de eTA-applicatie

Geld en creditcards opnemen in Canada

De nationale valuta in Canada is de Canadese Dollar (CAD). Geld opnemen bij geldautomaten en geldautomaten en betalen met creditcards is bijna overal mogelijk in steden. In Winnipeg Canada kun je bijna overal met een creditcard betalen.

Winnipeg Canada kosten

Canada is geen overdreven dure reisbestemming. En toch, als je wilt, kun je goed geld uitgeven aan hotels en eten.

Wat Winnipeg betreft, moet je minimaal 100 euro per nacht verwachten voor een goed hotel. Als je fastfoodrestaurants uit de weg gaat, kom je op de trendy adressen uit en breng je vaak veel meer uit. Een gerecht kan snel tussen $ 20 en $ 35 kosten. Degenen met een klein budget in Winnipeg, maar komt ook met 25 € per persoon / dag door de rondes. Er zijn ook vermeldingen zoals het Canadian Museum for Human Rights en de Assiniboine Park Zoo, evenals transportkosten binnen de stad.

Vervoer en openbaar vervoer

Winnipeg heeft een openbaar vervoerssysteem sinds de jaren 1880, te beginnen met paarden getrokken trams. Het werd gevolgd door elektrische trams van 1891 tot 1955 en elektrische trolleybussen van 1938 tot 1970.

De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (6)

De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (7)

Tegenwoordig is het transportsysteem van Winnipeg goed ontwikkeld. De behoefte aan openbaar vervoer in Winnipeg is voornamelijk te wijten aan de regelmatige busdienst van Winnipeg doorvoer gedekt. De belangrijkste bussen rijden van 05.30 tot 02.00 uur van maandag tot zaterdag en tot net na middernacht op zondag. Er zijn momenteel 68 vaste routes in de stad.

Beste transporttip voor Winnipeg: Winnipeg Transit biedt gratis bussenstoppen bij de populaire attracties en locaties van Winnipeg.

Taxi rijden in Winnipeg: Ga ook met de taxi in Winnipeg. Je kunt ze bellen in het restaurant of hotel of gewoon met een taxi zwaaien op straat.

Nog een laatste tip: Het openbaar vervoer in Winnipeg Canada is goed, zelfs als je het niet vaak nodig hebt. Veel attracties in Winnipeg liggen op loopafstand van elkaar.

Beste tijd om Manitoba te bezoeken

De winter in Winnipeg met 's nachts tot -40 graden Celsius is meestal hard en lang. Dat is waarom de belangrijkste reistijd voor één begint Rondreis Manitoba alleen in de vroege zomer. Temperatuur en weersomstandigheden in zomer en herfst kunnen worden vergeleken met die in Duitsland.

De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (8)

Wanneer is de beste reistijd om naar Manitoba te gaan?

de beste tijd voor een reis naar Manitoba om te wandelen, kanoën, vissen en kamperen is de juli en augustus.

Canada Reisgids

Canada reisgidsen en literatuur in overvloed. Helaas zijn er weinig boeken en reisliteratuur over Winnipeg.

Lonely Planet reisgids Canada (Lonely Planet, Duits)
Reisgids Canada, Oost: met extra kaart (DuMont)
Reisgids Canada Oost: met een handige kaart (Baedeker)

Winnipeg insider tips

Wist u dat Hier zijn drie grappige feiten over Winnipeg die u waarschijnlijk nog niet wist.

Winnie de Poeh komt uit Winnipeg!

Goed gelezen! Tijdens de Eerste Wereldoorlog bracht Harry Colebourne, een soldaat uit Winnipeg, een kleine zwarte beer genaamd Winnipeg, die ook Winnie verkort, naar Londen. Het 'huisdier' ​​van de soldaat werd de inspiratie voor een beroemd personage uit het boek: Winnie-de-Poeh, in het Duitse Pu de beer.

James Bond komt uit Winnipeg!

Niet minder dan Ian Fleming schreef zelf dat William Stephenson, ooit een burger van Winnipeg en een succesvolle spion uit de Tweede Wereldoorlog, de inspiratie was voor het James Bond-personage.

Neil Young bracht zijn jeugd door in Winnipeg!

Rockster Neil Young bracht zijn jeugd door in Winnipeg. Het huis waar Neil Young als kind woonde, staat vandaag de dag nog steeds en maakt deel uit van de Heart of a Nation Tour van de Winnipeg Trolley Company.

Vragen of tips

Vragen of andere ultieme tips voor Winnipeg Canada? die Winnipeg Attracties hWaar ben je het meest van onder de indruk en wat mag niet ontbreken op een takenlijst? Wij verwelkomen reacties.

De reis werd ondersteund door Travel Manitoba en Destination Canada. Meer over onze normen voor transparantie en journalistieke onafhankelijkheid vindt u hier.

Похожие записи

Salade Soleil – typisch Franse zomersalade

de voorouders van de toekomst – reisbrieven

Welke Barcelona Card is het waard?

De Jöriseen: spectaculaire bergmeren in Graubünden

De 14 beste Halifax-bezienswaardigheden en reistips op één dag

Wat moet je gezien hebben in Oslo? Nummer 4 is erg verontrustend.

Добавить комментарий

De 25 beste bezienswaardigheden en tips van Winnipeg - Reizen en avontuur (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5620

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.