Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (2024)

Är det dags för födelsedagsfest? Kanske ett stort event på jobbet? Eller är det bröllop på gång? Oavsett vilken festlighet det gäller finns det gott om företag inom catering i Stockholm kan hjälpa dig med maten. Genom att anlita ett cateringföretag får du god mat, sparar massor av tid och slipper stressen med menyer och inköp. Låt någon annan ta hand om maten så att du kan fokusera på festen – här är guiden till Stockholms bästa catering.

Uppdaterad: juni 19, 2024

Innehåll

2

3

  • Catering i Stockholm

    • Salta Pizza

    • Oummi

    • Brillo Pizza

    • Tabbouli

    • Systrarna Frö

    • Le Rustique

    • Noli Deli

    • Gelateria Amore

    • Gigis Hörna

    • Milk and Honey by Melina

    • Sopköket

    • Ritorno

    • A bar called Gemma

    • Rent a Chef

En stor buffé för 100 gäster när företaget har jubileum. Vegetarisk plockmat och snittar till sonens studentmottagning. Eller kanske ett utsökt julbord hemma för närmaste familjen när du inte har tid att stå vid spisen. Det finns många tillfällen att beställa catering och med ett erfaret cateringföretag vid rodret är din tillställning i trygga händer.

Hitta rätt catering i Stockholm

Stockholm är fullt av duktiga cateringföretag som kan leverera alltifrån enorma bufféer för stora sällskap till intima och lyxiga trerättersmiddagar för ett fåtal gäster. Så oavsett om du ska arrangera bröllop, 50-årsfest, examensfirande, dop, babyshower, kundevent, kickoff, firmafest, gala, mingel, julbord eller någon annan tillställning finns det garanterat ett företag som kan ordna förstklassig caterad mat till ditt event.

Men med så många alternativ är det inte alltid lätt att hitta rätt matleverantör. Så för att hjälpa dig att hitta i cateringdjungeln har vi satt ihop en guide till Stockholms bästa catering. Med maten fixad kan du njuta fullt ut av festen – ha det så trevligt!

Annons:

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (1)

Annons:

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (2)

"

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (3)

Riddaren Mat & Catering

Riddaren Mat & Catering är ett modernt och erfaret cateringföretag som levererar fantastisk catering till alla typer av tillställningar – alltifrån helhetslösningar för stora evenemang till ett litet eftermiddagsfika med kaffe och kanelbulle. Företaget drivs av två skickliga krögare som skapar innovativa och spännande matupplevelser för sina kunder. Hantverket står i centrum och den smakrika maten tillagas av säsongsbetonade och ofta närodlade råvaror i högsta kvalitet.

Hos Riddaren kan du beställa buffémenyer i flera storlekar, canapéer, plockmat, wraps, baguetter, sallader, desserter, sötsaker, fikapaket och drycker. Och oavsett vilken slags tillställning du ska anordna anstränger de sig till det yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig. Förutom själva maten kan du även hyra porslin, glas, bestick, uppdukning, stolar och bord. Dessutom erbjuder de serveringspersonal, bartenders och kockar. Här finns kort sagt allt du behöver för en perfekt upplevelse, alltid utifrån dina önskemål.

Utöver catering serverar Riddaren även utsökta luncher i sina anrika lokaler med fantastisk utsikt över Mälaren. Du hittar dem i det gamla kanonrummet i Wrangelska Palatset på Riddarholmen (samma lokaler som Svea Hovrätt).

Birger Jarls Torg 16, Gamla stan

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (4)

Agapi Grill & Bar

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (5)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (6)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (7)

Agapi erbjuder både catering och privata fester i deras lokal, perfekt när du har något att fira!

Ska du arrangera en fest eller event med grekiskt tema? Då är restaurang Agapi på Södermalm ett säkert kort. De erbjuder catering i form av utsökt grekisk mat tillagad på kolgrill – perfekt för födelsedagar, firmafester, kundevent, mingel, bröllop, och andra speciella tillfällen. Du kan antingen välja restaurangens fasta meny med olika slags souvlaki (finns även vegetariska och veganska alternativ) plus tillbehör eller en utsökt avsmakningsmeny med grekiska delikatesser. Och vill du istället designa din egen meny går det alldeles utmärkt.

Om du även behöver en lokal till ditt event och är ute efter maxad grekisk semesterkänsla erbjuder Agapi uthyrning av sin restaurang med en härlig medelhavsinspirerad inredning. Lokalen, som har två matsalar, passar såväl stora som små sällskap. Den kan hyras av både privatpersoner och företag och har plats för upp till 140 personer.

Ringvägen 57, Södermalm

Annons:

Annons:

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (8)

Elwing & Co.

Om du är ute efter personligt lagad och supergod catering i Stockholm är Elwing och Co. ett säkert kort. Med över 30 år i branschen vet de hur man levererar förträfflig mat och dryck och de erbjuder sina tjänster till både företag och privatpersoner. Här finns ett komplett utbud av cateringmenyer som passar alla slags event, bland annat säsongsbufféer, bufféer, trerätters, desserter, tårtor, frukost, lunch, drinktilltugg, desserter och cateringtallrikar. Allt tillagat med passion och omsorg av kvalitetsråvaror och med hållbarhetstänk.

Elwing och Co. är inte bara en bra cateringleverantör utan erbjuder även helhetslösningar. Förutom maten kan du få hjälp med både planering och genomförande av erfarna logistikproffs. Behöver du en festlokal kan de erbjuda mer än 40 högklassiga lokaler till både fester, möten och konferenser för sällskap i alla stilar och storlekar. Dessutom kan de hjälpa till med artistbokningar, möblering, busstransporter, serveringspersonal och allt annat du kan tänkas behöva för ett lyckat arrangemang. Elwing och Co. är kort sagt riktigt vassa festfixare som ser till att ditt event blir en succé.

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (9)

Salta Pizza

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (10)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (11)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (12)

Pizza är alltid ett säkert kort på festen eller eventet

Att servera pizza på festen eller eventet är ett säkert kort. Och om du vänder dig till Salta Pizza får du inte vilken pizza som helst utan högklassig argentinsk pizza med extra allt. Oavsett vilken typ av festlighet det gäller – företagsevent, kickoff, födelsedagsfest, barnkalas, student, bröllop eller något annat – kommer deras smakrika pizzacatering göra succé.

Kanske har du förknippat pizza med Italien, men den argentinska pizzakulturen är något alldeles extra. Den är känd för ett överflöd av det mesta och Salta Pizzas skapelser är inga undantag. Vi snackar generös topping, smakrik tomatsås och ett stort lager äkta argentinsk mozzarella som kronan på verket. Allt tillagat från grunden av fräscha kvalitetsingredienser och ljuvligt gott. På menyn finns något för alla, från klassiker till unika specialiteter, som garanterat gör alla gäster på gott humör.

Lindhagensgatan 139A, Hornsbergs strand

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (13)

Oummi

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (14)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (15)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (16)

Modern libanesisk mat från Oummi passar perfekt till festen

Restaurang Oummi, känd för sin eleganta och sofistikerade restaurang på Lilla Nygatan i Gamla stan erbjuder även en exklusiv cateringverksamhet som tar lyxig libanesisk gastronomi till din valda plats. Oummis catering är designad för att förvandla varje tillställning till ett minnesvärt evenemang, med samma omsorg och kvalitet som gästerna upplever i restaurangen. Oummis cateringmeny är en fusion av modern mellanöstern-meze med influenser från europeisk kokkonst, skapad med säsongens bästa råvaror. Varje rätt är konstnärligt presenterad och smakfullt sammansatt för att imponera på gästerna.

Teamet bakom Oummis catering är dedikerade att leverera en upplevelse som överträffar förväntningarna. De erfarna kockarna och professionella personalen arbetar nära kunden för att säkerställa att varje detalj är perfekt, från smak och presentation till service och logistik. Oavsett om det handlar om en privat middag, ett stort företagsevenemang eller en festlig bröllopsmottagning, erbjuder Oummi en mångfald av alternativ som kan skräddarsys efter kundens önskemål och evenemangets tema. Med Oummis catering får ditt evenemang en touch av lyx och finess som gör det unikt och oförglömligt. För den som vill ge sina gäster en upplevelse utöver det vanliga, är Oummi det perfekta valet för catering i Stockholm.

Lilla nygatan 11, Gamla stan

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (17)

Brillo Pizza

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (18)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (19)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (20)

Lekfullt och lyxigt på Brillo Pizza

Har du tänkt på vilken perfekt mat som pizza kan vara för minglet, kalaset eller partyt? Det är ett suveränt sätt att få gästerna eller kollegorna att sänka axlarna och lära känna varann. Och inte minst att ha kul under lättsamma former.

Det är precis vad Brillo Pizza bjuder på. Här är det avslappnat, enkelt, gott och prisvärt. Ett koncept som för tankarna till det klassiska pizzahaket i New York. Ingredienserna givna: skönt häng, gott vin, öl och bubbel och pizzor lagade med en stor portion kärlek.

Erbjudandet är som klippt och skuret för catering. Dessutom har de gjort det riktigt enkelt med två tydliga erbjudanden: Pizzabuffé och Pizzamingel. I det förstnämnda fallet levererar de pizzorna färdiggräddade till ditt event. Med Pizzamingel får man med sig deras trevliga personal, komplett med portabla ugnar. Det blir lite som en pizzabartender på festen. På så vis ser man till att varje tugga blir maximalt frasig och rykande färsk.

Pizzorna då? De serveras förstås i slices – som gjort för att dela och njuta av tillsammans. Menyn är en trevlig mix av lyxigt och prestigelöst. Här samsas lekfulla Kapritjosa med ultraflådiga Löjrom, med lagrad prästost, fior di latte, crèmefraiche, rödlök, gräslök, dill.

Hur många kan de egentligen erbjuda catering för? Ja, om man frågar Brillo Pizza är det inga problem att servera upp till 300 gäster.

Hantverkargatan 53, Kungsholmen

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (21)

Tabbouli

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (22)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (23)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (24)

Alla dina gäster kommer att uppskatta Tabboulis libanesiska buffé

Ska du ha fest, eller arrangera ett event? Välj libanesiskt! Till de många positiva aspekterna på libanesisk mat är att de flesta älskar det, och att det finns både vegetariska, veganska och glutenfria inslag. Tabboulis catering är perfekt för ditt nästa evenemang eller tillställning. Med en passion för kvalitet och autenticitet levererar de enastående matupplevelser som imponerar på alla – upp till 300 – gäster.

Med fokus på traditionella libanesiska smaker och moderna presentationer skapar Tabboulis catering en meny som tilltalar alla smaklökar. Från läckra mezerätter till saftiga grillrätter och färgglada sallader, erbjuder de en varierad och lockande meny som passar alla tillfällen och smakpreferenser. Tabbouli tar sin catering på lika stort allvar som sina resturangmåltider vilket märks både i engagemang för detaljer och kundnöjdhet. Varje buffé är noggrant planerad och tillagad med kärlek och omsorg för att säkerställa en oförglömlig matupplevelse för alla gäster. Oavsett om det är en företagslunch, bröllopsfest eller privat tillställning, kan du lita på Tabboulis catering för att leverera välsmakande mat av högsta kvalitet.

3 adresser (klicka för att se)

Norra Agnegatan 39, Kungsholmen
Regeringsgatan 70, Norrmalm/City
Tavastgatan 22, Södermalm

Annons:

Annons:

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (25)

Systrarna Frö

Systarna Frö är en mysig lunchrestaurang med takeaway på Kungsholmen där du kan äta en härlig vegetarisk lunch, men de är framför allt en uppskattad cateringleverantör. Här är det grönt som gäller och i köket lagas det färgstark och hälsosam vegetarisk catering till i första hand företag. De två systrarna som driver verksamheten lagar den mat de själva älskar att äta och allt görs från grunden utan några konstigheter. Mycket är också helt växtbaserat.

I cateringutbudet finns alltifrån frukost och lunch till bakverk och mingelmat. De erbjuder främst färdiga menyer med sina favoriter, men självklart är du även välkommen om du har specifika önskemål. Och oavsett vilken typ av caterad mat du väljer från Systarna Frö får du en fräsch och god grön matupplevelse som lyfter vilket evenemang som helst.

Kronobergsgatan 41, Kungsholmen

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (26)

Le Rustique

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (27)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (28)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (29)

Libanons kök blandas med äkta fransk cuisine hos Le Rustiqe

Le Rustique på Kungsholmen är en kulinarisk pärla väl värd ett besök, och de erbjuder även catering. Här tillagas libanesiska smårätter – med en fransk twist – och denna unika fusion av kulinariska traditioner låter Mellanösterns smakrika meze möta franska klassiker som grodlår och sniglar. Här finns något för alla och det finns fem olika cateringmenyer att välja på: fransk, vegetarisk, vegansk, klassisk meze och meze + grillat. Oavsett vilken som passar dig och dina gäster bäst skapar Le Rustique en oöverträffad upplevelse där de rika smakerna från Libanons kök blandas med lite äkta fransk cuisine.

Från silkeslen hummus till perfekt grillade lammfärsspett och utsökt baklava med en touch av fransk patisseri, är varje tugga en harmonisk blandning av kulturer och en smakupplevelse som garanterat kommer att bli ett samtalsämne långt efter att sista gästen gått hem. Med fokus på professionalitet och smak skapar Le Rustique minnesvärda cateringevenemang som imponerar antingen det gäller en företagsmiddag, en privat fest eller ett bröllop. Med catering från Le Rustique får du inte bara en måltid, utan även en gastronomisk fest för sinnena.

Franzéngatan 74, Kungsholmen

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (30)

Noli Deli

Noli Deli i Midsommarkransen är en pärla som erbjuder en ett väl utvalt sortiment av delikatesser, en charmig restaurangupplevelse och en förstklassig cateringverksamhet. Den som uppskattar det italienska köket kan få sitt lystmäte här oavsett om man är på jakt efter charkuterier, ostar eller sötsaker. Restaurangen serverar läckra pastarätter, fräscha sallader och smakrika smörgåsar och man har fullständiga rättigheter.

Noli Delis cateringverksamhet är lika tilltalande som deras restaurang och delikatessbutik. Här kan du skräddarsy en meny för alla typer av tillställningar, från små privata fester till stora företagsevenemang. De har smaskiga frukostpaket med nybakade frallor med goda fyllningar och egentillverkad granola med yoghurt. Till lunch och middag finns smaskiga sallader och wraps. Det går även bra att beställa ost- och charkbrickor och olika läckra italienska bufféer med något för alla smaklökar. Noli delis noggrannhet och passion för kvalitet speglas i varje detalj, från den smakfulla presentationen till den utsökta smaken av varje rätt. Välj Noli Deli till din fest, du kommer garanterat inte att bli besviken!

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (31)

Stockholm har många bra cateringföretag – Foto: Josue Michel/Unsplash

Midsommarparken 2, Hägersten

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (32)

Gelateria Amore

Att servera himmelsk god glass på ditt event kommer garanterat få dina gäster på topphumör. Och för Stockholms bästa glasscatering ska du vända dig till Gelateria Amore som kan stoltsera med över 30 år i branschen. Detta familjeföretag erbjuder fantastisk italiensk gelato till både privatpersoner och företag. Gelaton är tillverkad av svenska ekologiska mejeriprodukter (finns även veganska varianter), fina råvaror och självklart en stor dos kärlek.

Men Gelateria Amore är inte bara mästare på gelato utan har även ett stort utbud av mat och bakverk när du behöver catering för exempelvis fester, bröllop, julbord och företagsevent. De har specialiserat sig på det italienska köket och i det breda utbudet finns flera olika bufféer, trerättersmeny, mingelmat, luncher, frukost, smörgåstårta, tapas, wraps, pizza, sallader, smörgåsar, fika, smoothies och tårtor. Det finns även gott om alternativ för dig som vill ha vegetarisk eller vegansk mat och dessutom gluten- och laktosfritt.

Om du är sugen på supersmarrig glass på Södermalm kan du även besöka Gelateria Amores glassbar vid Hornstull. Där kan du njuta av deras gelato och en rad andra sötsaker som choklad, praliner och desserter. Och missa inte deras populära glassprovning.

Långholmsgatan 5, Södermalm

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (33)

Gigis Hörna

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (34)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (35)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (36)

Libanesiska delikatesser för små och stora fester – från Gigis hörna

Spenatpiroger, ostrullar, fatosh, falafel, tabbouli och baba ghanoush. Det libanesiska köket har en tusenårig historia och en fantastisk gastronomi som står högt i kurs världen över. Smakrik, fräsch, hälsosam och inte minst himmelskt god. Och om du vill ha äkta libanesisk mat av hög klass nästa gång du anordnar en fest, evenemang, kickoff eller konferens är den libanesiska restaurangen Gigis Hörna vid Telefonplan i Hägersten ett säkert kort. Här har det lagats utsökt mat sedan 2016 och restaurangen har idag många återkommande kunder från både när och fjärran.

När du beställer libanesisk catering hos Gigis Hörna har du tre fräscha och vällagade avsmakningsmenyer att välja mellan. Det är 16 meze (smårätter), antingen med kött eller vegetariskt, där du även kan lägga till en grillmix om du vill. Oavsett vad du väljer kan du se fram emot spännande smakupplevelser med det bästa från den orientaliska matkulturen som garanterat gör alla gäster både mätta och glada. Gigis Hörna erbjuder även lunch och middag, så om du är sugen på en god måltid à la Libanon är restaurangen väl värd en resa till Telefonplan.

Tellusgången 30, Hägersten

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (37)

Mazati Kök & Bar

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (38)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (39)

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (40)

Läckra libanesiska cateringmenyer från Makati

Om du vill att din fest eller ditt event ska bli en kulinarisk resa till Libanon och landets enastående matkultur är Mazati Kök & Bar i Solna ett utmärkt cateringalternativ. Här kan både privatpersoner och företag beställa äkta libanesisk mat som smakar som den gör i Mellanöstern och garanterat gör dina gäster på gott humör.

Cateringmenyn består av 12 kalla och varma smårätter (meza) plus en grillmix. Fräsch, smakrik, färgstark och (så klart) supergod mat som kommer bli en hit på alltifrån födelsedagsfester och studentmottagningar till företagsfester och kundevent. Mazati är kort sagt ett guldkorn om du är ute efter libanesisk catering i Stockholm.

Råsundavägen 11, Solna

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (41)

Milk and Honey by Melina

Stjärnkocken Mélina Greiss har stor internationell erfarenhet och har jobbat på många topprestauranger världen över. Hon har även arbetat på flera välkända restauranger i Stockholm innan hon bestämde sig för att satsa på catering och sitt företag Milk and Honey by Melina. Här får du hälsosam hemlagad mat och ett personlig bemötande där Mélina gör allt för att du ska få en oförglömlig upplevelse.

Efter att Mélina utvecklat allergier och intolerans mot en lång rad födoämnen hittade hon sin nisch. De egna upplevelserna fick henne att inse att alla människor har olika preferenser när det gäller mat. Därför erbjuder Milk and Honey by Melina catering i Stockholm som är 100% skräddarsydd utifrån dina önskemål. Med andra ord finns det inga färdiga menyer utan du kan få maten anpassad till dina unika behov. Kanske vill du ha ett event med helvegetarisk buffé, en glutenfri babyshower eller en sockerfri födelsedagsfest? Konceptet är perfekt för allergiker, men också för alla andra som älskar riktigt god och bra mat.

För dig som vill bli säkrare i köket och en bättre hemmakock erbjuder Mélina även matlagningskurser, både i fysisk form och online.

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (42)

Låt en cateringfirma leverera bakverk till företagets eftermiddagsfika – Foto: Pablo Merchán Montes/Unsplash

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (43)

Sopköket

Sopköket har kanske inte det mest tilltalande namnet, men denna cateringleverantör och restaurang gör en fantastisk insats för matsvinnet, den cirkulära ekonomin och klimatarbetet i Sveriges huvudstad. Deras fokus är att rädda råvaror från matbutiker och grossister som annars skulle ha slängts. Dessa varor använder de sedan till att laga mat som säljs via catering, på sin restaurang på Södermalm och skänks till behövande (2 000 måltider varje månad). Idén fick grundaren Filip Lundin efter en längre resa i Indien och Sopköket har idag över 300 återkommande kunder där flera är stora välkända företag.

Även leveranserna i den hållbara cateringen är klimatsmarta och sker med elcykel eller med Svanen-märkt miljöbil om det är längre sträckor. Och förutom att minska matsvinnet med ett ton i veckan använder de i princip bara återbrukat material i verksamheten och skapar jobb för att få människor ur utanförskap. Att företaget blivit flerfaldigt prisbelönat av bland annat White Guide visar att de gör en viktig insats för samhället och vår planet. Stockholm behöver helt enkelt fler verksamheter som Sopköket!

Medborgarplatsen 3, Södermalm

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (44)

Ritorno

Ritorno är ett av Stockholms verkligt klassiska konditorier och finns numera på tre ställen i staden. I den charmiga originallokalen på Odengatan, där inredningen från svunna tider är bevarad, har stockholmare och turister kunnat njuta av gott fika och mat ända sedan 1959. Men det är inte bara ett genomtrevligt konditori utan de är också en utmärkt cateringleverantör med eget finbageri.

För dig som behöver catering i Stockholm till en frukost, lunch, eftermiddagsfika eller något annat kan Ritorno leverera alltifrån nybakta frasiga baguetter och fräscha sallader till färska kanelbullar och småkakor (och missa inte deras ljuvliga semlor som hör till stadens bästa). Dessutom kan du beställa fantastiska tårtor – från klassiska prinsesstårtor till allsköns tematårtor – som förgyller vilken tillställning som helst. Allt tillverkas med genuint hantverk, de bästa råvarorna och självklart mycket kärlek.

3 adresser (klicka för att se)

Odengatan 80–82, Vasastan
Torsgatan 20, Norrmalm/City
Dalagatan 41, Vasastan

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (45)

A bar called Gemma

När du tänker på catering kanske du främst tänker på mat? Men drycken spelar också en viktig roll för lyckade fester och event. Och om du vill ha ett högklassigt dryckesprogram på din tillställning ska du anlita A bar called Gemma. Denna prisbelönta bar på Östermalm är inte bara ett superpopulärt vattenhål för co*cktailfantaster utan erbjuder också catering inom dryckesområdet.

Med A bar called Gemma vid rodret kan du få ett skräddarsytt drinkutbud med perfekt blandade drinkar på företagsevent, sommarfester, produktlanseringar eller andra festligheter. En garanterat spektakulär och välsmakande del av festen som imponerar på gästerna. Med Nobelfestens efterfest, många stora bröllop och flertalet lanseringsevent för kända varumärken på meritlistan kan du vara trygg med att A bar called Gemma kan det här med drinkar.

Grev Turegatan 30, Östermalm

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (46)

Rent a Chef

Rent a Chef kan hjälpa dig med catering till alla slags tillfällen – från middagsbjudningar och bröllop hos privatpersoner till konferenser och stora event för företag. De arbetar med så kallad live catering, vilket innebär att en kock är med i hela processen och väljer ut råvaror samt presenterar maträtterna. I utbudet finns flera utsökta menyer, bland annat italienska, japanska och vegetariska bufféer.

Men Rent a Chef är mycket mer än ett vanligt cateringföretag. För dig som vill arrangera ett event där maten står i fokus erbjuder de en lång rad roliga matlagningsaktiviteter i sina matstudios. Att laga mat tillsammans under ledning av en skicklig kock är en kul aktivitet som säkerligen höjer stämningen och passar perfekt för en möhippa, svensexa, kickoff, teambuilding, födelsedagsfirande eller andra roligheter.

Hos Rent a Chef kan du även hyra en kock hemma, mixa mingel och middag i en walking dinner, utmana kollegor eller vänner i Kockarnas Kamp, göra en vinprovning, köra en digital cookalong och mycket annat. Dessutom anordnar de flera spännande matlagningskurser för dig som vill bli bättre i köket.

Ekhagsvägen 4, Ekhagen

Saknar du ett cateringföretag i guiden? Klicka här!

Lyft festen eller eventet med Stockholms bästa catering

Där har du vår guide till catering i Stockholm. Hoppas du hittar ett företag som passar dig, oavsett om du behöver en lyxig buffé till ditt bröllop, asiatisk plockmat till företagets 100-årsjubileum eller vill låta någon annan ta hand om maten till årets julmiddag med familjen. Vi önskar dig ett trevligt och välsmakande event!

Innehåll

2

3

  • Catering i Stockholm

    • Salta Pizza

    • Oummi

    • Brillo Pizza

    • Tabbouli

    • Systrarna Frö

    • Le Rustique

    • Noli Deli

    • Gelateria Amore

    • Gigis Hörna

    • Milk and Honey by Melina

    • Sopköket

    • Ritorno

    • A bar called Gemma

    • Rent a Chef

Hitta cateringföretagen på kartan

Catering i Stockholm: Hitta stans bästa cateringföretag 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 5708

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.