Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's in provincie Utrecht 2024 (2024)

Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's inprovincie Utrecht2024 (1)

Wil jij lekker ontspannen in Utrecht? Het aanbod aan privé sauna’s in deze provincie in het midden van het land word steeds groter. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een artikel geschreven met een overzicht van de ‘Beste privé sauna’s in Utrecht’. Waar wil jij graag naar toe?

Inhoudsopgave

Ontdek de beste privé sauna’s in Utrecht provincie 2024

Met zijn tweeën genieten van je eigen wellness faciliteiten, dat kan bij een van de beste privé sauna’s in Utrecht. In samenwerking met Privesauna zochten wij al uit wat de Beste prive sauna’s in Nederland‘ zijn en nu hebben wij alle locaties in de provincie Utrecht ook op een rij gezet. Ook in deze regio komen er steeds meer luxe privé sauna’s bij waar je in alle rust kan ontspannen.

♥ Bekijk ook de beste privé sauna’s in Amersfoort.:
zin in een massage? Ontdek wellness Elvenhoeve in Haastrecht.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips?Schrijf je in voor onze nieuwsbriefen volg ons viaFacebook,Instagram,Pinteresten opYouTube.

Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's inprovincie Utrecht2024 (2)

Ontdek de bronzen en gouden Spa Calmante privésauna’s in IJsselstein

Wij delen uiteraard eerst de meest geboekte privé sauna in de provincie Utrecht en dat is Spa Calmante in IJsselstein. Bij deze privé sauna kan je kiezen uit twee identieke privésauna’s waar je geniet van volledige privacy en waar je uiteraard alle spa- en wellness faciliteiten voor jezelf hebt. Het enige wat jij hoeft te bepalen is of je meer van een bronzen of juist van een gouden interieur houdt.

Op beide locaties staat een jet stream whirlpool met heerlijke massagejets voor je klaar. Terwijl je ligt te badderen kan je nog iets leuks kijken via Netflix en zien hoe de Finse sauna eruit ziet. Als je die zelf lekker warm hebt opgegeten kan je afkoelen zoals jij dat wilt. Of je stapt onder de regendouche of je kiest voor een frisse stortemmer over je lichaam. Wij zijn benieuwd, ben jij wellness type goud of brons?

♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij Spa Calmante Gold.
♥ Ontdek ook de prijzen en beschikbaarheid bij Spa Calmante Bronze in IJsselstein.

Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's inprovincie Utrecht2024 (3)

Nieuwe privésauna in Utrecht –NG Privé Spa & wellness in Meerkerk

Ja, er is een nieuwe privé sauna in Utrecht! In het uiterste oosten van de Alblasserwaard ligt het dorpje Meerkerk. Dit is de plek waar je kan ontspannen bij NG Privé Spa & wellness.

Wij hebben deze nieuwe privé sauna in Utrecht nog niet bezocht en helaas zijn de foto’s die wij hebben ontvangen niet heel goed. Maar, ze hebben wel goede en uitgebreide wellness faciliteiten. Zo staat er een 5-persoons jetstream whirlpool met massagejets en er is een Finse sauna.

Het hoogtepunt bij deze privésauna in Utrecht is het verwarmde binnenzwembad. Deze privé sauna met zwembad binnen heeft een afmeting van 4 x 3 meter. Het privé zwembad is 1.20 meter diep en heeft een temperatuur van30℃ graden. Het zwembad wordt gereinigd met een zoutwaterreinigingssysteem waardoor er geen chloor aan te pas komt.

↓ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij NG Privé Spa & wellness.

Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's inprovincie Utrecht2024 (4)

Privé Spa · Aan de Vecht · Spa 1 & Spa 2 – Maarssen

Ook in Maarssen in de provincie Utrecht zijn twee privé sauna’s te vinden. Privé Spa Aan de Vecht biedt hier 2 locaties aan op hetzelfde terrein. Bij beide locaties kan je volledig genieten van alle spa- en wellness faciliteiten en van je privacy, wel zo belangrijk natuurlijk! Op de foto hieronder zie je Privé Spa Aan de Vecht Spa 2. Beide privé sauna’s in Maarssen zijn 5 minuten autorijden vanaf de A2 bij Maarssen en je kan er gratis je auto parkeren voor de deur. Reis je met het openbaar vervoer? Er zijn diverse haltes op loopafstand van de locatie.

De twee Privé Spa Aan de Vecht locaties zien er beide anders uit, dus bekijk zeker even de twee links hieronder om te beoordelen welke privésauna het beste bij jouw keuze past. Qua spa- en wellness faciliteiten zijn ze in elk geval beide hetzelfde. Beide privésauna’s in Maarssen hebben een whirlpool en/of bubbelbad en een Finse sauna die je ook zelf kan opgieten naar de gewenste temperatuur.

↓ Check de beschikbaarheid van Privé Spa Aan de Vecht Spa 1.
♥ Bekijk de beschikbaarheid van Privé Spa Aan de Vecht Spa 2.

Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's inprovincie Utrecht2024 (5)

Ontspan in deze Wellness Suite – Zeist

Bubbelen in een jetstream whirlpool, je spieren ontspannen in de infrarood sauna met LED verlichting, samen douchen onder de luxe dubbele massagedouches en ontspannen op de grote tweepersoons boxspringbedden als je blijft overnachten. Dat kan in de op de foto hieronder getoonde wellness suite met infraroodsauna. Ben je meer een Finse sauna liefhebber? Dan kan je voor een vergelijkbare kamer kiezen met Finse sauna.

Deze privé sauna in Zeist is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Enige waar je rekening mee moet houden is dat je bij deze privé sauna in Utrecht een contante borg moet betalen die je bij vertrek retour krijgt.

↓ Reserveer direct deze Wellness Suite in Zeist met infraroodsauna of reserveer de Wellness Suite in Zeist met Finse sauna.

Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's inprovincie Utrecht2024 (6)

Bed & Breakfast de Gagel – 2 locaties

Bij Bed & Breakfast de Gagel in Utrecht hebben ze het voor elkaar gekregen om op een klein oppervlakte alle wellness faciliteiten die je je maar kan wensen aan te bieden. Er staat een krachtige vier persoons jetstream whirlpool van waaruit je prima je favo Netflix serie kan kijken op de grote flatscreen tv.

Afspoelen kan samen onder de ruime twee persoons douche met massagestralen. Daarnaast is er een kleine infraroodsauna. Deze privé sauna in Utrecht is goed bereikbaar vanaf de snelweg en je kan gratis voor de deur parkeren.

↓ Reserveer direct een verblijf Bed & Breakfast de Gagel – The Gold(foto hieronder);
♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij deze locatie van Bed & Breakfast de Gagel.

Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's inprovincie Utrecht2024 (7)

Beste privé sauna’s in Amersfoort – 4 tips!

In Amersfoort weten ze inmiddels ook hoe fijn het is om te ontspannen in een privé sauna. De afgelopen tijd zijn er zoveel privésauna’s in Amersfoort geopend. Genoeg redenen voor ons om een compleet artikel te schrijven met de beste privé sauna’s in Amersfoort.

Hieronder hebben wij ze alvast even op een rij gezet voor je, maar wij raden jullie aan om het complete artikel te bekijken met een beschrijving per privé sauna. De meeste geboekte privésauna in Amersfoort, wat dus ook automatisch de meest populaire privésauna in Amersfoort zijn alle drie de locaties van Amare Spa.

  1. Bekijk de beschikbaarheid bij Dreams Spa in Amersfoort;
  2. Ontdek Amara Spa Amersfoort – Zanzibar, Amara Spa Amersfoort – Gold en Amara Spa Amersfoort – Platina.

♥ Bekijk de beste privé sauna’s in Amersfoort;
↓ Bekijk de beschikbaarheid bij Amara Spa Amersfoort – Gold.

Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's inprovincie Utrecht2024 (8)

Wat vind jij van de beste privé sauna’s in Utrecht provincie?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

By: Redactie Wellness Spots

Leave a comment

Verwen jezelf met bezoek aan beste privé sauna's in provincie Utrecht 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 6117

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.