Richard Dreyfuss moet zien te vluchten van een zinkend schip in Poseidon (2024)

Film

Judith Regeling

&nbsp · &nbsp

Richard Dreyfuss moet zien te vluchten van een zinkend schip in Poseidon (1)

© Warner Bros. Entertainment Inc.

Kurt Russell en Josh Lucas in Poseidon

Delen

Het belooft een mooie oudejaarsavond te worden op cruiseschip Poseidon. De band speelt, er wordt geproost op het nieuwe jaar en de sfeer is uitgelaten. Maar dan slaat het noodlot toe.

De Oud en Nieuwviering op de Poseidon gaat goed van start. Het lijkt een mooie avond te worden, tot het schip wordt geraakt door een enorme vloedgolf en kapseist.

Poseidon

De gasten worden verzocht om in de balzaal te wachten op verdere instructies terwijl het schip steeds verder zinkt.
Een aantal passagiers voelt er niks voor om te wachten en neemt het heft in eigen handen. Ze bundelen hun krachten en proberen zich een weg te banen door het verwoeste schip. Dit blijkt echter lastiger dan gedacht. Lukt het de groep passagiers het schip te verlaten voordat het volledig gezonken is? Je ziet het in Poseidon.

Richard Dreyfuss

Elke acteur heeft zo zijn eigen redenen om voor een filmproject te kiezen. Meestal noemen ze creatieve redenen. Zo gaf Kurt Russell aan dat hij zijn rol in Poseidon accepteerde omdat hij graag met regisseur Wolfgang Petersen wilde werken.

Richard Dreyfuss had een hele andere reden om in de film te spelen en was daar heel eerlijk over in interviews. Hij deed het puur voor het geld. De Jaws-acteur had aangegeven dat hij ging stoppen met het acteren in films om zich meer op theater en andere passies te kunnen richten.

Alleen gaf hij aan niet zo verstandig met zijn vermogen te zijn omgegaan. Voor zijn rol inPoseidon werd hem zo veel geld geboden dat hij geen nee kon zeggen.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer Poseidon op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

Emmy Rossum Jacinda Barrett Josh Lucas Richard Dreyfuss actie Amerikaanse rampenfilm amerika Kurt Russell rampenfilm rtl7 Verenigde Staten Warner Bros Wolfgang Petersen
Alle tips

Richard Dreyfuss moet zien te vluchten van een zinkend schip in Poseidon (2)

Tour de France 2024 - Etappe 1: Florence - Rimini

De Tour de France start, voor het eerst, in Italië. De renners rijden van Florence naar Rimini. De rit is 205 kilometer lang; het parcours is heuvelachtig. Tadej Pogacar is favoriet voor de eindzege deze ronde.

Lees verder

LIVE EK voetbal: Duitsland - Denemarken Vanavond20:50 - 21:54 · Sport Ook Duitsland mag zich voor het thuispubliek gaan opmaken voor de achtste finales van het EK voetbal. De Duitsers spelen vanavond tegen Denemarken en dat zal voor beide ploegen flink aanpoten zijn.
START De avondetappe Vanavond21:55 - 22:55 · Sport De komende drie weken bespreekt Dione de Graaff in De Avondetappeelke avond de laatste ontwikkelingen in de Tour de France met wielerkenners en -liefhebbers. Roxane Knetemann en Jeroen Stomphorst vervangen reporter Herman van der Zandt.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 08:41 De TV van gisteren: Programma's op vrijdagavond hebben last van het mooie weer 06:47 Vanavond op TV: Oxen: Hangdogs, Oh, wat een jaar!, On the Waterfront 19:19 Weerman Reinier van den Berg zwaait live op televisie af na 34 jaar 18:45 De beste hints en aanwijzingen van Wie Is de Mol? met onbekende deelnemers 15:18 Adriaan van Dis kan VPRO-programma Zomergasten niet presenteren wegens gezondheidsredenen
De tv van gisteren Meer tv 29 jun De TV van gisteren: Programma's op vrijdagavond hebben last van het mooie weer
De nieuwste reviews Meer reviews
LIVE EK voetbal: Zwitserland - Italië Straks17:50 - 18:49 · Sport Nu de poulewedstrijden erop zitten breekt er een spannende periode aan voor de gekwalificeerde landen. In de achtste finales is het erop of eronder. Te beginnen met de eerste wedstrijd van vandaag: Zwitserland tegen Italië.
Tip Smile Vanavond20:00 - 22:25 · Film Er valt weinig te lachen als een dokter getuige is van een traumatische gebeurtenis. En dat is pas het begin van alle ellende.
Tip The Mummy Vanavond20:00 - 22:25 · Film Rick O’Connell (Brendan Fraser) is in The Mummy op zoek naar avontuur in Egypte. Hier ontmoet hij Evelyn en Jonathan. Met z’n drieën ontrafelen ze het angstaanjagendste geheim van Egypte.
Tip Casino Vanavond20:00 - 23:30 · Film Sam ‘Ace’ Rothstein verdient veel geld in dienst van de maffia. Wanneer de oude maffiabazen ook in Las Vegas geld willen verdienen, lijkt Ace de aangewezen persoon om hen te helpen.
Tip Oh, wat een jaar! Vanavond20:08 - 21:39 · Amusem*nt In Oh, Wat een Jaar!gaat Chantal Janzen samen met haar gasten en teamcaptains Ruben Nicolai en Gerard Joling terug naar een feestelijk jaar van 1975. Teach-in won namens Nederland het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Dinge-dong’.
START Oxen: Hangdogs Vanavond20:20 - 21:05 · Serie IndeDeense misdaadserie Oxen: Hangdogskeert Niels Oxen getraumatiseerd terug van een missie in Afghanistan. Zijn legerkameraad is gesneuveld door de schuld van een officier, maar een onderzoek naar het incident ontspoort.
Tip Shirma's Caribische smaken Vanavond20:30 - 21:00 · Amusem*nt Shirma Rouse ontmoet in Shirma's Caribische Smaken op Curaçao mevrouw Michi bij het Kas di Pal'I Maishi. Het is een klein openluchtmuseum met een traditioneel lemen huis waarin vroeger de plattelandsbevolking woonde. Er zijn ook lokale gerechten.
START Erik Scherder en het nut van optimisme Vanavond20:45 - 21:30 · Informatief Erik Scherder onderzoekt in ErikScherder en het Nut van Optimismede helende werking van optimisme. In de eerste aflevering bezoekt de hoogleraar een Toon Tuin. Hier komen kankerpatiënten samen om op een laagdrempelige manier actief te zijn in de buitenlucht.

Toon meer tips

Richard Dreyfuss moet zien te vluchten van een zinkend schip in Poseidon (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6187

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.