10 voordelen van een QuikTrip-creditcard (2024)

10 voordelen van een QuikTrip-creditcard (1)

Als u op zoek bent naar een nieuwe creditcard om aan uw collectie toe te voegen, zou u een QuikTrip-creditcard kunnen overwegen. Een QuikTrip creditcard wordt uitgegeven in samenwerking met First Bankcard, een divisie van First National Bank of Omaha, en kan worden gebruikt om te betalen voor brandstof, voedsel en andere producten bij elke QuikTrip-winkel. Met een aantrekkelijk beloningssysteem en een groot aantal andere voordelen, is het een aantrekkelijke kaart die zeker de moeite waard is om te overwegen. Als u nog steeds overtuigd moet worden, bekijk dan deze tien voordelen van een QuikTrip creditcard.

Het heeft een geweldig beloningssysteem

Zoals bankcheckingsavings.com schrijft, kunt u met een QuikTrip creditcard flink besparen op benzine. De aantrekkelijke beloningsregeling verdient u 3 cent korting per gallon aan de pomp elke dag, 22 cent per gallon als een verklaring krediet voor de eerste twee factureringscycli, en 1 punt per $ 1 besteed aan aankopen in de winkel. Alle punten die u verdient kunnen worden ingewisseld tegen QuikTrip Gift Cards, met 100 punten gelijk aan een $ 5 gift card.

U wordt beloond voor alleen maar aanmelden

Het duurt niet lang voor de voordelen van het bezit van een QuikTrip credit card zich beginnen bekend te maken. Meld je aan, en je wordt meteen getrakteerd op een welkomstbonus van 100 punten zodra je bent goedgekeurd. 100 punten voor het tekenen van uw naam op een stippellijn… je kunt niet veel meer vragen dan dat!

U krijgt te maken met een bedrijf dat bekend staat om zijn service

Als u overweegt een creditcard aan te schaffen, wilt u zeker weten dat de aanbieder betrouwbaar is. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken als het om QuikTrip gaat. Het bedrijf is erin geslaagd om een uitstekende A + rating op Better Business Bureau – geen geringe prestatie, en net de geruststelling die u nodig hebt om te weten dat je in veilige handen.

U wordt beschermd tegen kaart skimming

Een QuikTrip-kaart kan alleen worden gebruikt bij QuikTrip tankstations. Je zou kunnen denken dat dit een nadeel en zeker, het beperkt uw opties als het gaat om het tanken. Maar zoals blijkt, is dat misschien niet zo’n slechte zaak. Zoals Clark.com schrijft, zijn benzinestations al lang kwetsbaar voor criminelen, die er een fortuin aan verdiend hebben om skimmers op benzinepompen te monteren om de informatie van klantenkaarten te onderscheppen wanneer ze die in de pomp steken. Maar nu heeft QuikTrip een oplossing gevonden. Al hun winkels zijn nu uitgerust met een technologie genaamd PumpShield die een waarschuwing naar het hoofdkantoor stuurt als iemand probeert de paneeldeuren te openen om een skimmerapparaat te installeren. Door PumpShield te combineren met hoogtechnologische beveiligingscamera’s heeft QuikTrip zijn winkels onbereikbaar gemaakt voor skimmers. Door u te dwingen bij te vullen bij een QuikTrip-station, maakt uw QuikTrip-creditcard u effectief immuun voor identiteitsdiefstal bij tankstations.

De dekking is groter dan u denkt

Hoewel QuikTrip nog niet de hele VS dekt, is de dekking wel groter dan u denkt. Zoals Wiki opmerkt, kunt u uw kaart momenteel op elk van de volgende locaties gebruiken:

Er zijn geen jaarlijkse kosten

Een jaarlijkse vergoeding kan een grote ergernis zijn. U weet hoe het gaat… u tekent in op een goed klinkende kaart met een aantrekkelijke bonus en een verleidelijk bonusprogramma. 12 maanden gaan vrolijk voorbij en dan wham! Al die mooie kleine beloningen en bonussen worden opgegeten door een forse jaarlijkse vergoeding. Met een QuikTrip kredietkaart heb je die zorgen niet. Ondanks het geweldige beloningssysteem en de uitstekende extraatjes, brengt QuikTrip u een dikke vette nul in rekening voor het onderhouden van uw account.

Het is een goede optie voor mensen met een slechte kredietwaardigheid

Als u het zat bent te worden afgewezen door creditcardaanbieders vanwege een minder dan stellaire kredietscore, kan een QuikTrip creditcard een geweldige optie zijn. Zelfs mensen met een slechte krediet geschiedenis kan een aanvraag voor een QuikTrip kaart. Hoewel u niet in staat zal zijn om een QuikTrip creditcard te gebruiken op dezelfde soort plaatsen of voor dezelfde soort aankopen als je zou een gewone creditcard, het geeft je een geweldige manier van het opbouwen van uw krediet geschiedenis en het maken van uw toekomstige kansen op het verkrijgen van krediet met andere aanbieders dat veel beter.

U krijgt een gratis vervangende kaart in geval van diefstal

We raken allemaal wel eens onze creditcards kwijt, maar in tegenstelling tot sommige kaartaanbieders die u kosten in rekening brengen voor een vervangende kaart, belooft QuikTrip u gratis een vervangende kaart te leveren. Als u vermoedt dat uw kaart is gestolen, laat het hen weten en zij zullen onmiddellijk uw account sluiten om ongeoorloofde uitgaven te voorkomen en een nieuwe kaart uitgeven zonder kosten.

Als u het niet heeft gekocht, hoeft u er ook niet voor te betalen

Als iemand uw kaart steelt of gebruikt voor ongeoorloofde betalingen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van de rekening. Als onderdeel van hun inspanningen om de informatie en veiligheid van hun klanten te garanderen, zal Quiktrip alle frauduleuze uitgaven voor zijn rekening nemen. Simpel gezegd: als je iets niet hebt gekocht, hoef je er ook niet voor te betalen.

U bent beschermd tegen fraude

Identiteitsdiefstal is vandaag de dag een alomtegenwoordig probleem en een alomtegenwoordige zorg. Hoewel u zich niet altijd tegen het ergste kunt beschermen, biedt de keuze voor een QuikTrip-creditcard u in ieder geval de gemoedsrust dat u weet dat iemand u in de gaten houdt. Een van de voordelen van een QuikTrip-kaart is dat u kunt profiteren van een aantal standaard ‘extra’s’ van First Bankcard, waaronder fraudebewaking. First Bankcard scant proactief uw transacties. Als ze iets verdachts opmerken, waarschuwen ze u onmiddellijk, zodat ze samen met u de situatie kunnen oplossen.

10 voordelen van een QuikTrip-creditcard (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5981

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.